Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
ma 20 sep t/m za 27 jan 2018

On the House

Longen + Fenn

open:20:30
start:21:00
genre:Alternative
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal
klinkt als: Koorts Ray, FKA Twigs, Iamamiwhoami & Francesca Belmonte, Jeff Buckley en Nick Drake

Jouw vrijdagavond in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium is ‘on the house’!

Het enige dat je afrekent is jouw drankje…

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

Fenn

www.fennmusic.com
FENN is een project van de Nederlandse producer, vocalist en songwriter Fenneke Schouten met invloeden van triphop, R&B, pop en elektronische muziek. Met terugkerende thema’s als intuïtie en onmacht vertaalt ze de continue stroom van tegenstrijdigheden in haar leven.

Op het podium wordt ze versterkt door Frank de Boer, waarmee ze een soms koele maar ook intieme en uitdagende kern binnen een gespierd vacuüm van beats, diepe baslijnen en dromerige synths.

Longen

www.longenmusic.com
Longen (met o.a. Ralf Timmerans en Johan Reijnders van Mindpark) speelt alternatieve pop en machinale elektronica, stuwende ritmes en donkere klanken beïnvloed door muzikanten als Jeff Buckley en Nick Drake. Grooves zijn om te dansen, melodieën om naar de hemel te staren. Een Eindhovense/Amsterdamse samenwerking van sociaal bewuste dromers met een voorliefde voor dissonanten en oneven ritmes. De band speelt in Just Before Artificial Intelligence, een voorstelling van het Belgisch/Nederlandse kunstcollectief Spin Echo. In maart 2017 kwam mini-album Travel Light uit.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.