Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 15 dec 2017

On the House

Rhinorino + Switch Bones

open:20:30
start:21:00
genre:Divers
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal
klinkt als: rock, grunge stoner

Jouw vrijdagavond in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium is ‘on the house’!

Het enige dat je afrekent is jouw drankje…

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

Switch Bones

www.switchbones.com
De alternative rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Paul Viets (bas/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en begonnen direct met het spelen van veel club- en festivalshows. In oktober 2017 brengt Switch Bones haar debuut EP ‘Machine in Me’ uit.

Met bands als Undeclinable Ambuscade, One in a Million, Cooper, Tarantino en BluefisH als achtergrond is het niet moeilijk te bedenken op wat voor vuurwerk Switch Bones de bezoekers van hun shows weet te trakteren.

Rhinorino

www.rhinorino.com
Rhinorino, het sexy stoner rock ‘n roll power trio uit Utrecht is allang geen onbekende meer in de Nederlandse rock 'n Roll scene. Afgelopen jaren knalden ze hun stoner rock 'n roll vibes door het hele land waarbij elke kroeg, zaal en festival vakkundig op de kop werd gezet. Ze tourden als support van oa. The Paceshifters en Navarone en hebben dit jaar hun tweede EP ‘Another Cocktail’ gereleased.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.