kassa
Poppodium
vr 27 okt 2017

On the House

MacSwordfish + Beroerte

open:20:30
start:21:00
genre:Divers
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal
klinkt als: Never pay, always play!

Jouw vrijdagavond in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium is ‘on the house’!

Het enige dat je afrekent is jouw drankje…

Tijden o.v.b. Programma wordt later bekend gemaakt.

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

MacSwordfish

www.facebook.com/MacSwordfish
Rauw, persoonlijk en verrassend. Met inspiratiebronnen als The White Stripes, Triggerfinger en Band of Skulls, wordt er op geheel eigen wijze de grondslag gelegd voor eigenzinnge blues- en garagerock. In combinatie met surf, psychedelica en stonerrock is swingen niet uitgesloten. Op de derde plaat wordt een stap gezet naar meer grunge, meer kracht en nog meer gitaargeweld. De eerste single 'Wolves' was slechts een inkijkje in de vernieuwde energie die MacSwordfish met zich meebrengt!

Beroerte

www.facebook.com/beroerte
Best hard, maar ook best zacht. Beroerte is in staat om de meest vulgaire gigs met voelbare liefde neer te zetten. De mix van stonerrock en Nederlandstalige teksten creëert een geluid dat vergelijkbaar is met De Staat en Queens of the Stone Age. Verpletterende drums, strakke baslijnen en een allesverslindende gitaar. Een ongelukkig huwelijk tussen Spinvis en Kyuss, of tussen Boudewijn de Groot en Dinosaur Jr.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.