Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 26 mei 2017

On the House

Afsluiter van het seizoen!

open:20:00
start:20:30
genre:Divers
locatie: Kleine zaal
zaal: Kleine Zaal
klinkt als: Never pay, always play!

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is ‘On the House’! Het enige wat je afrekent is jouw drankje.

Extra zwoele en dampende afsluiter van het On The House seizoen.

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

Programma


Koppersnellers
Om de voeten van de vloer te houden put deze 10-koppige Bossche Brass Band uit de rijke traditie die New Orleans van oudsher bezit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mardi Gras en Second Lines. Met hun vele guerilla-optredens vormd Koppersnellers de hartslag van de stad met berg aan ernergie en een rauw brass-randje.

Haunt Hound
Haunt Hound bakent zijn territorium af met freaky synths, dansbare riffs, vocale harmonieën en lyrics over onzekerheiden, nachtelijke onanie en nostalgische jaren 90 liefdes.

Dave Mochilero
Met een grote passie voor Latijns America en invloeden van Compay Segundo, Manu Chao, Buena Vista Social Club, Faustino Oramas en Bob Dylan, weet Dave Mochilero het publiek op de dansvloer te krijgen terwijl hij zijn Spaanse verhaal vertelt.

The Japanese Karaoke Show
Geen Japanners die met een microfoon in de hand meezingen via een scherm, maar een vrolijk rammelende one-man-thrashband met lekkere bluespunkliedjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.