kassa
Poppodium
vr 28 apr 2017

On the House: Duketown Jam

Poppodium

open:20:00
start:20:30
locatie: Kleine zaal
zaal: Kleine Zaal
klinkt als: Never pay, always play!

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee Poppodium is ‘On the House’! Het enige wat je afrekent is jouw drankje.

Paul Zoontjens

Paul Zoontjens is al ruim 5 jaar bandlid van The Kik. Met deze Rotterdamse/Tilburgse band heeft hij inmiddels in alle theaters, festivals en clubs van Nederland gespeeld. Ook was de band een jaar lang te zien als huisband van De Wereld Draait Door en talloze andere televisieprogramma’s. Inmiddels hebben ze hun derde eigen album gereleased en zijn ze te horen geweest op het album dat ze samen met Armand gemaakt hebben. Binnenkort zullen ze met het vijfde seizoen van een tot nu toe succesvolle theatertour ingaan. Ze hebben samengewerkt met artiesten als Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Jan Smit, de 3J’s, Lucky Fonz, De Jeugd van Tegenwoordig en veel meer…

Daarnaast is Paul actief als zijn alter-ego Simon Keats. Onlangs is zijn tweede album gereleased in samenwerking met Excelsior Recordings. ‘Space’ ligt in alle betere platenzaken en uiteraard online via o.a. Bol.com te bestellen. De single Galactic Friend is inmiddels meer dan 7.000 keer beluisterd op Spotify en een mooi tourtje door Nederland ligt in het verschiet. In mei zal hij starten met The Simon Keats Show; een online live show waar Nederlands bekendste artiesten aanschuiven voor een goed gesprek en een fijn potje muziek.

Robin van Dongen

Robin van Dongen staat vooral bekend om zijn drumshow en samenwerkingen met gastmuzikanten en andere DJ’s. De afgelopen jaren heeft hij gedraaid met Ghettofunk-held Slynk in P79, met Fap Samperi aka The Captain in Studio Tilburg en met Kypsky op Jam de la Creme, Sziget Festival. Ook Paradiso, We are Electric, Solar, Paaspop, Another Culture en 7th Sunday zijn intussen afgevinkt op het To-Draai lijstje.

Inspiratie komt overal vandaan: optredens van artiesten, zenders als BBC Radio 1 en 3FM, de nummers van een nieuwe artiest, of remixen op fora. Wanneer Robin een nummer hoort, kijkt hij meteen hoe het gesampled en gecombineerd kan worden, in welke venue het moet klinken en wat een vette remix zou zijn. Vroeger waren het gabberplaten op vinyl, tegenwoordig heeft Drum & Bass een speciaal mapje op de SD-kaart.

 

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van W2 Poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.