kassa
Poppodium
vr 31 mrt 2017

On the House: Cloud Cukkoo + PUDS

Poppodium

open:21:00
start:21:45
genre:Indie/psychopop
locatie: Poppodium
zaal: Kleine Zaal
klinkt als: Never pay, always play!

Jouw vrijdagavond bij Willem Twee Poppodium is ‘On the House’! Het enige wat je afrekent is jouw drankje.

 

Cloud Cukko

Cloud Cukkoo is een indie/psychopop band die zijn oorsprong vind in Nijmegen en omstreken en verhuisd is naar Tilburg om hun talenten aan de RockAcademie verder te ontwikkelen. De muziek laat zich omschrijven als "een wereld die beeft op dreigende ritmes en wordt omringd door een wolk van galmende gitaren en zwoele vocalen." Zij debuteerden op Altersonic, hét gratis muziekevement tijden Eurosonic/Noorderslag. Ook hebben zij gestaan op het Bevrijdingsfestival Den Bosch, Radio Veronica en een uitverkochte Sugarfactory waar zij tevens Popsport wonnen. Onlangs hebben zij ook hun debuutalbum opgenomen en de eerste single "Dalliance" is via alle kanalen te beluisteren.

Puds

Cloud Cukkoo wordt deze avond bijgestaan door PUDS, wat een afkorting is voor Pink Unicorn Disco Sensation. Alleen al vanwege de naam is deze band het bezoeken waard. Ze laten zich inspireren door The Doors, Arctic Monkeys, PAUW en White Denim. Hoe hun muziek klinkt? Als stevig, verfrissende, radicale, intense muziek.
PUDS maakt herrie.
PUDS maakt muziek.
PUDS maakt plezier.
PUDS is liefde ♥

On the House

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van W2 Poppodium dat je niet mag missen. Een toegankelijke avond voor muziekliefhebbers én makers uit de regio.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.