Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
vr 29 mei t/m do 17 okt 2019

Oliver Oat en Lian Ray

Muziek op Donderdag

open:20:30
start:21:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer

‘Muziek op Donderdag’ is dé wekelijkse muziekavond van Willem Twee Toonzaal. Laat je elke donderdag verrassen met steeds een andere band en uiteenlopende muziekstijlen. Live muziek, gezellig en altijd gratis!

Oliver Oat

Oliver Oat is het pseudoniem van de Rotterdamse singer-songwriter Joost de Jong. Ruim zeven jaar werkte hij aan zijn debuutalbum Juniper Resin, terwijl hij een zoon kreeg en tourde met verschillende bands. Het resultaat is een schizofreen magnus opus dat moeiteloos manoeuvreert tussen chanson, metal, bossanova en synthpop. Op 23 maart laat hij eindelijk het album los op de wereld met een release party rond de nieuwe band van Oliver Oat, bestaande uit leden uit o.a. Luik, Herrek, Lost Bear en The World of Dust.

Verwacht van de Nederlandse Nick Cave een veelzijdige, energieke en meeslepende show vol dreigende roffels, synthesizergeweld en gitaargejammer.

Lian Ray

Lian Ray is een Franse songwriter die zichzelf onlangs naar Amsterdam heeft verbannen nadat hij tien jaar lang tegen zijn demonen in Berlijn had gevochten. Hij blinkt uit in eerlijke, nachtelijke popsongs met een nadruk op donkere romantiek.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.