Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 23 feb t/m wo 01 jan 2020

NYE 2020: Welcome to the Machine

open:01:00
start:01:00
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal

Het is bijna tijd voor een nieuw decennium: the roaring twenties komen eraan en dit heugelijke feit kun je uiteraard vieren bij Willem Twee poppodium.

Het feest zal in het teken staan van de industriële revolutie en alles wat daar mee te maken heeft. De areas worden onderverdeeld in ‘The Boiler Room’ (Grote zaal), Control Room (HangOp), The Factory Floor (Spiegelzaal) en ‘Heavy Machinery’ (Kleine zaal). Als fabriekswerknemers verwachten we van jullie dat jullie helemaal losgaan en als machines tekeergaan op de dansvloer. Zoals jullie van ons gewend zijn, is er voor ieder wat wils. Als de oliebollen op zijn kun je je overall aantrekken, je bouwhelm opzetten en inklokken: het is namelijk tijd voor wat ‘Machinery’ in de oude Willem Twee Sigarenfabriek.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!
Er zijn ook groepstickets verkrijgbaar: 4 tickets voor de prijs van 3!

Programma Grote Zaal: (Boiler Room)

Deze 3 DJ's gaan zorgen voor een onvergetelijke start van het jaar 2020. We stellen graag aan u voor:

DaffieDJ
In den beginnen was er een klein meisje dat haar eerste plaatjes leerde draaien in het café van haar ouders.

Het zaadje was gezaaid en anno 2019 draait zij, inmiddels bekend als 𝘿𝙖𝙛𝙛𝙞𝙚 𝘿𝙅, met een brok aan ervaring en een flinke dosis enthousiasme door het hele land. Daffie DJ’s stijl kenmerkt zich door een verscheidenheid aan stijlen. Ze staat bekend om haar eigen mix van Rock 'n roll, disco, funk, 80's, 90's tot nu, waarbij ze het publiek haar graadmeter laat zijn.
Het creëren van sfeer en gezelligheid is haar missie, en met haar vrolijke uitstraling en sprankelende energie geeft ze ieder feestje de juiste swung. Waar andere DJ’s ophouden gaat 𝘿𝙖𝙛𝙛𝙞𝙚 𝘿𝙅 verder. Verschillende party’s waren niet te stoppen met Daffie achter de wheels of steel. Ondertussen heeft het publiek ook al kennis met haar kunnen maken op de verschillende festivals in het land waaronder paaspop, festyland.

𝙊𝙋𝙂𝙀𝙇𝙀𝙏: 𝘿𝙖𝙛𝙛𝙞𝙚 𝘿𝙅 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙪𝙞𝙩𝙚𝙧𝙨𝙩 𝙨𝙛𝙚𝙚𝙧𝙫𝙚𝙧𝙝𝙤𝙜𝙚𝙣𝙙!
𝙂𝙚𝙙𝙪𝙧𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙚𝙚𝙣 𝙝𝙚𝙡𝙚 𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙙𝙞𝙠 𝙖𝙖𝙣𝙗𝙧𝙚𝙣𝙜𝙚𝙣.
𝙑𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙧𝙚𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙖𝙩 𝙠𝙪𝙪𝙧 𝙖𝙛𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣.
𝙂𝙚𝙚𝙣 𝙣𝙚𝙜𝙖𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙗𝙞𝙟𝙬𝙚𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙.

𝘾𝙖𝙧𝙥𝙚𝙎𝙞𝙚𝙢 laat zich bij zijn muzikale selectie graag leiden door eigenzinnige artiesten, dwars door allerlei stromingen heen. Verwacht dus een hoop stevige bangers, dance classics en guilty pleasures waarvan je niet eens wist dat je die graag wilde horen.

𝘿𝙅 𝙈𝙫𝙏 is 1 van de huis DJ's van Willem Twee poppodium die niet alleen zijn klassiekers kent maar ook de nieuwe stromingen gretig tot zich neemt om vervolgens de lekkerste, heetste en spannendste mix van gitaren, electronica en ritmes over je heen te gooien. Alles om het nieuwe jaar goed te beginnen, dansen en meebrullen zijn de enige opties!

Programma Kleine Zaal: (Heavy Machinery)

Nog even en het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Begin 2020 hard, begin het nieuwe jaar heavy! Train je nekspieren en gooi je haren los want Dj’s Robbie Rebel en @lternativo maken deze avond slechts gebruik van "Heavy Machinery"in de kleine zaal van Willem Twee poppodium. Verwacht een mix van knallende hardrock, metal en punk- kneiters die zijn weerga niet kent.

Programma Spiegelzaal: (Factory Floor chill)

Even relaxen of je terugtrekken uit het feestgedruis? Dat kan bij de ‘Factory Floor Chill’ van Ruud en Sil! Je waant jezelf in de jaren 20 van de vorige eeuw! Met zijn gezellige zitjes, lekkere drankjes uit de bar, chill-bankjes en knusse verlichting waan je jezelf in de huiskamer van de fabriek!

Programma Hangop: (Control Room)

Start het nieuwe jaar goed en dans je disco silent met de Beuling Boys. De deejays Witte Tonnie en Ut Gevaarte Maarten gaan met elkaar de strijd aan om de meeste dansers in hun kamp. Met 100 koptelefoons en 2 dj-sets gaan ze het pleit beslechten: wie van de twee is de meest dansbare dj? Verwacht alleen maar danskneiters, vloervullers en party anthems: want bij elk plaatje dat de heren draaien is het de vraag, wie heeft de meeste dansers op zijn hand? Witte Tonnie of Ut Gevaarte Maarten? Pak deze danskans en grijp je koptelefoon in de Hangop Control Room.

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.