Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
vr 20 nov

Ntjam Rosie

open:20:00
start:20:30
genre:Jazz, Soul
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
Geen webverkoop

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 20 november 2020. Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen.


Ntjam Rosie eert ‘Family & Friends’ op nieuw album

Voor Ntjam Rosie was muziek letterlijk álles in haar leven. Maar met het verstrijken van de jaren en haar partner- en moederschap besefte ze dat er meer is dan muziek. Door te praten en te luisteren naar familie en vrienden voelt ze zich gesterkt in tijden van twijfel en verwarring. Dit inzicht leidde tot het nieuwe album. Rosie: “Tegenwoordig toets ik mijn gedachten en gevoelens steeds vaker bij familie en vrienden. Dat maakt me een gelukkiger en rijker mens. Dit album is de uiting daarvan. Ik noem het mijn cocktail vol liefde en grooves.”  

‘Family & Friends’ is het tweede deel van een trilogie die Rosie begon met het album ‘Breaking Cycles’ uit 2017. Binnenkort vertrekt ze naar haar geboorteland Kameroen om daar te werken aan het afronden van de trilogie. Hoe het derde deel eruit zal zien – een album of een theaterstuk bijvoorbeeld – is nog een verrassing, ook voor Rosie zelf.

Over Ntjam Rosie

Voordat ze op haar 9e naar Nederland emigreerde woonde Ntjam Rosie in Kameroen. Ze groeide op met het geluid van trommels, het zingen in de kerk en de onmiskenbare groove van het land. Eenmaal in Nederland bleek ze goed te kunnen zingen. Ze nam zangles, studeerde aan het conservatorium en is sinds 2010 zelfstandig muzikant. ‘Family & Friends’ is haar zesde studioalbum. Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en festivals en trad op in meer dan 20 landen.

Naast haar eigen muzikale carrière was ze ook te zien in diverse theaterproducties waaronder ‘We hadden liefde, we hadden wapens’, met o.a. Huub van der Lubbe. Momenteel staat Rosie op de planken met de voorstelling van het Noord Nederlands Theater ‘Dear Winnie’, een voorstelling over Winnie Mandela.

Voor meer informatie over Ntjam Rosie:  https://ntjamrosie.com

Gratis voor jazzpas-houders

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.