Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 07 okt

Ntjam Rosie + Floatmonki

Nieuwe datum!

open:20:00
start:20:30
genre:Jazz, Soul
locatie: fabriek
zaal: grote zaal

Let op: De twee shows van Ntjam Rosie op 7 oktober is er één geworden.
Deuren open: 20.00 uur
Aanvang supportact Floatmonki: 20.30


Sinds de release van het album ‘Elle’ in 2010 heeft de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) een trouwe fanschare opgebouwd in binnen- en buitenland.

In februari 2020 verscheen haar zesde studio album ‘Family and Friends’ dat door pers en publiek ook weer goed werd ontvangen. Sailing Out, de tweede single werd door twee Braziliaanse producers opgepikt en geremixt en werd op het befaamde Spinnin’ records uitgebracht.

Momenteel treedt Ntjam Rosie op in de controversiële en prijswinnende theatervoorstelling Dear Winnie, een co-productie van het NNT en het Vlaamse KVS. Eerder toerde zij langs Nederlandse theaters met het Artvark Saxophone Quartet (Homelands), werkte zij mee aan Urban Myth’s We hadden liefde, we hadden wapens en produceerde zij haar eigen voorstelling Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde al op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Op nationale radio en televisie is zij een graag geziene gast.

Gratis voor jazzpas-houders

Links

www.ntjamrosie.com

Youtube

Facebook

Twitter 

Instagram

Spotify 

Support: Floatmonki

Floatmonki is het breinkind van Donna van Dijck. Liefhebbers van de future-soul beweging, van artiesten als Hiatus Kaiyote, Taylor McFerrin, Native Dancer, zullen in Floatmonki de doortastende grooves en spannende harmonieën herkennen, maar zullen vooral ook worden meegevoerd door de warmte en eerlijkheid van de verhalen die Donna vertelt.

Luister hier

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.