Verhuurhuur bij ons een ruimte
Bossche Brouwers aan de Vaart
za 24 nov 2018

Nothington + The Unsinkable

Ongefilterd

open:20:00
start:21:00
genre:San Francisco punk rock
locatie: Bossche brouwers aan de vaart

Onder de naam Ongefilterd gaan Willem Twee poppodium en Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart een samenwerkingsverband aan.
Doel: het programmeren van rauwe, vuige gitaarrock bands in de Vaart. Met deze keer: Nothington

Northington is een punkband uit Amerika die ontstond uit Tsunami Bomb en Enemy You. De band bestaat uit Jay Northington, Chris Matulich, Gabe Lindeman en Ryan Donovan. Door Jay’s zuidelijke achtergrond wordt er soms geneigd naar soulvolle songwriting, met invloeden van Tom Waits, Leatherface, and Mike Ness.

Let op: Enige show in NL!

Support: The Unsinkable

The Unsinkable is een vier koppige punkmachine uit Nijmegen, opgericht aan het einde van 2016 door (ex)leden van Facing Down, The Minority, The Assange en Damn Noisy Kids. Het doel was simpel; de punkrock spelen die zij zelf ook graag zouden horen en daar vooral veel lol aan beleven. Invloeden van bands als Face to Face, Good Riddance, Bad Religion en No Use For A Name zijn duidelijk hoorbaar, maar ook de pop punk invloeden van New Found Glory, The Ataris en Useless ID zijn her en der aanwezig. Niet voor niets stonden zij al eerder in een uitverkochte Willemeen als support voor Canadese punklegendes SNFU en wonnen zij in 2018 de bandwedstrijd Pocketpop. Tel daarbij de jarenlange (podium) ervaring bij op en je weet dat het met The Unsinkable wel snor zit live.

Luister

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.