Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
za 18 sep t/m zo 29 apr 2018

No Time

open:11:00
start:11:00
locatie: kunstruimte
zaal: kunstruimte

31 maart t/m 29 april 2018 | Opening 31 maart 16:00 uur Grafisch Atelier in kunstruimte Willem Twee muziek en beeldende kunst

Elf kunstenaars zijn uitgedaagd een werkperiode aan te gaan, waarin het thema ‘tijd’ als leidraad is gebruikt. Dit met een knipoog naar de tentoonstelling "Reproduceerbaarheid van tijd” die zo’n 20 jaar geleden door het Grafisch Atelier Den Bosch georganiseerd werd.

Met de intentie grafiek in een nieuw daglicht te zetten, is er met verschillende materialen geëxperimenteerd, zijn grafische technieken gecombineerd en op vernieuwende manieren ingezet. In het Grafisch Atelier Den Bosch en bij Studio Onvervalst in Haarlem werkten de kunstenaars op eigen wijze aan nieuw werk speciaal voor deze tentoonstelling. NO/TIME gaat over onderzoek en experiment. Oude technieken worden door hedendaagse kunstenaars opnieuw onderzocht en getoetst aan het huidige tijdsbeeld binnen de beeldende kunst.

Deelnemende kunstenaars:

Vincent Uilenbroek
Martijn Schuppers
Dineke van Oosten
Thomas Trum
Koen Taselaar
Graphic Surgery
Jochem Rotteveel
Rob Bouwman
Gijs van Lith
Jannemarein Renout
Harry Markusse

De tentoonstelling NO/TIME is in opdracht van Willem Twee muziek en beeldende kunst samengesteld door het Grafisch Atelier Den Bosch/Dineke van Oosten i.s.m. Studio Onvervalst.

 

 

 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.