Verhuurhuur bij ons een ruimte
vr 06 mei 2016

Newskoolfest: Hef

open:19:30
start:20:00
genre:Hiphop
Early Bird € 8,-
klinkt als: Meest succesvolle stoner uit de Nederlandse Hiphop scene

Dat Newskoolfest en W2 Poppodium samen hele mooie dingen kunnen maken is wel gebleken tijdens de Fresku show in oktober en de succesvolle eerste editie van clubavond Condens. Nu is het tijd voor het volgende hoofdstuk in deze samenwerking. Op 6 mei zet Newskoolfest met haar vertrouwde formule de stap naar het poppodium, om de hoek bij thuisbasis WSC.

De rest van het programma wordt binnenkort bekendgemaakt!

Early Bird – UITVERKOCHT
Voorverkoop – 
Niet op tijd voor een Early Bird ticket? Dan kost een ticket € 10,-
Dagverkoop – 
Late beslisser? Als we niet zijn uitverkocht, kost een ticket € 12,-

AFTERPARTY
Met een ticket van Newskoolfest mag je gratis blijven hangen op de afterparty. Mocht je weg willen en later weer terug komen dan betekent dit dat je toch €5,- moet betalen.

HEF

noahsark.nu/artiesten/hef
Dat doen we met niemand minder dan witte sokken rockende slipperconnaisseur en vooral keiharde rapper, Hef. Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam, doorliep de basisschool in de Amsterdamse Bijlmer maar maakte pas écht kennis met het leven in een grimmige buurt in Hoogvliet. Hij kwam hier in aanraking met de criminaliteit, maar heeft zijn roeping gelukkig gevonden voordat het mis ging: muziek.

Rapper Hef werd in 2008 met zijn videoclip Puur in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe voorkomen vergaarde hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici en deed mening hiphop hart sneller kloppen.  Na wapenfeiten Hefvermogen en Papierwerk kwam dan vandaag eindelijk het langverwachte derde solo album 13 uit. Op deze plaat hoor je HEF zoals we hem kennen: lui, stoned en smerig, op beats van nu. Met een vlekkeloze livereputatie waar je u tegen zegt, belooft deze show er een te worden voor in de boeken.

MULA B & LOUIS

Meer info volgt...

YFG 

soundcloud.com/yangfashiongados
(YANG FASHION GADOS)
Meer info volgt...

DURO

Meer info volgt...

MELSZ

Meer info volgt...

DJ Seth & NIXUS

Meer info volgt...

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.