Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
ma 28 sep t/m zo 30 apr 2017

Newskoolfest 11

KEMPI, PIETJU BELL EN WOENZELAAR, FERRARI JACKSON en KUNCH SOSA

open:20:00
start:20:30
genre:Hiphop
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
klinkt als: Raps & Beats

Newskoolfest is hét indoor hiphop evenement van het zuiden. Na 8 uitverkochte edities en 2 festivals, is Newskoolfest op zaterdag 29 april weer aanwezig bij Willem Twee poppodium.

Onder andere legende Kempi zal aanwezig zijn. Naast Kempi, bekend van onder meer ‘Zoveel Stress’, zijn de mannen van Boeren Jongens Pietju Bell en Woenzelaar het tweede hoofdprogramma. Ferrari Jackson van ANBU GANG, Kunch Sosa, 10weeks en Nixus maken het programma compleet.

KEMPI

Kempi, een levende legende. Met instant classics zoals ‘Zoveel Stress’ en ‘Zet Um op Baby’ zal hij heel Willem Twee poppodium kapot spelen. En dan hebben we ’t nog niet eens over al z’n andere hits, z’n EP’s, mixtapes en albums. Rap ’N Bori en Du Zoon zal bij menig hiphopliefhebber in zijn of haar top 5 platen aller tijden staan. Kempi wordt ook niet voor niets gezien als een van de allerbeste rappers die Nederland ooit gekend heeft. Wij zijn dan ook ontzettend trots om hem te verwelkomen op zaterdag 29 april.

PIETJU BELL EN WOENZELAAR

Ze pakten in een aantal weken miljoenen streams en views op zowel YouTube als Spotify. We hebben ’t over Pietju Bell en Woenzelaar van Boeren Jongens. Je kent ze van Als Je Wist Dan Je Weet, Blacka Brakka Jacka en van hun insane 101barz sessie.

FERRARI JACKSON (ANBU GANG)

‘B*tch, ik ben icey.’ Ferrari Jackson afkomstig van het ANBU GANG kamp zal na al het flexen op het podium tijdens de vorige editie nu zelf achter de mic staan en wie weet neemt hij nog wel wat vrienden van ‘m mee!

KUNCH SOSA

Kunch Sosa uit Utrecht komt binnenkort met een EP genaamd "Addicted 2 Ralph Lauren" hij gaat al hard op Soundcloud en dropt al een aantal harde videoclips op YouTube die je kan vinden op het kanaal Dedh. Kunch Sosa, in fully Ralph uit Utrecht zal het programma 'ijskoud en covered als Stone Island' met 10weeks, Nixus, LD en Jordan compleet maken. Ben gewaarschuwd.

GASSED UP ZATERDAG 29 APRIL NAAR DEN BOSCH EN KOM ZOVEEL STRESS DE WERELD UIT HELPEN

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.