kassa
za 29 apr

Newskoolfest 11

open: 20:00
start: 20:30
genre: Threshold en Headspace, Led Zeppelin en Deep Purple
locatie: Poppodium - Grote Zaal
klinkt als: Roots, Blues, Reggae, folk, wereldmuziek, maar ook classic rock en metal.

Newskoolfest is hét indoor hiphopevenement van het zuiden. Na 8 uitverkochte edities, 2 festivals, is Newskoolfest op zaterdag 29 april weer aanwezig in Willem Twee poppodium.

Onder andere legende Kempi zal aanwezig zijn. Naast Kempi, bekend van onder meer ‘Zoveel Stress’, zijn de mannen van Boeren Jongens Pietju Bell en Woenzelaar het tweede hoofdprogramma. Ferrari Jackson van ANBU GANG, Kunch Sosa, 10weeks en Nixus maken het programma compleet.

KEMPI

Kempi, een levende legende. Met instant classics zoals ‘Zoveel Stress’ en ‘Zet Um op Baby’ zal hij heel Willem Twee poppodium kapot spelen. En dan hebben we ’t nog niet eens over al z’n andere hits, z’n EP’s, mixtapes en albums. Rap ’N Bori en Du Zoon zal bij menig hiphopliefhebber in zijn of haar top 5 platen aller tijden staan. Kempi wordt ook niet voor niets gezien als een van de allerbeste rappers die Nederland ooit gekend heeft. Wij zijn dan ook ontzettend trots om hem te verwelkomen op zaterdag 29 april.
https://open.spotify.com/artist/0FWWBkIJD4tvlDzB4O8XT7

PIETJU BELL EN WOENZELAAR

Opeens waren ze daar. Pietju Bell en Woenzelaar van Boeren Jongens met een belachelijke 101barz sessie en keiharde clips die al over de miljoenen views zijn binnen, en dat allemaal binnen een paar weken. Reden genoeg om de jongens uit Eindhoven naar Den Bosch te halen voor de 11e editie van Newskoolfest.
https://open.spotify.com/artist/ 1u93ZA92GfXqLgNv4x8uJv

FERRARI JACKSON (ANBU GANG)

‘B*tch, ik ben icey.’ Ferrari Jackson afkomstig van het ANBU GANG kamp zal na al het flexen op het podium tijdens de vorige editie nu zelf achter de mic staan en wie weet neemt hij nog wel wat vrienden van ‘m mee! GASSED UP 29 APRIL NAAR WILLEM TWEE POPPODIUM!
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ5-YZMESJk

KUNCH SOSA HET IS IJKOUD, IK BEN COVERED IN STONE ISLAND

Kunch Sosa uit Utrecht komt binnenkort met een EP genaamd "Addicted 2 Ralph Lauren" hij gaat al hard op Soundcloud en dropt al een aantal harde videoclips op YouTube die je kan vinden op het kanaal Dedh. Kunch Sosa zal op de volgende Newskoolfest op zaterdag 29 april.
https://www.youtube.com/channel/ UCr3SRlhSBQr_DHEFtebrz1w/videos

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.