Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 01 jan 2019

New Years Eve Party

open:01:00
start:01:00
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal

Typische festivalbandjes, het singeltje van dat debuutalbum, mega party anthems of gewoon vette gitaarmuziek. Bij Willem Twee Poppodium weet je wat je krijgt en dat zal tijdens de laatste nacht van 2018 niet anders zijn!

Daarvoor wordt ook dit jaar alle ruimte benut, want zoveel sfeer als tijdens voorgaande jaren kunnen we niet in alleen de twee bekende zalen kwijt. Ga jij voor een Lapdance met Pharrell en jouw plek in het A-Team van Ed of toch voor een Disko Partizani waar je met King Kunta een sitdown fixt op een oude plaat van Linkin Park?

In onze Grote Zaal kan vanavond alles! Daffie DJ en CarpeSiem doen niet aan BPM-grenzen en beperken zich nooit tot maar ’n paar genres. Dit zijn de hoogtepunten van jouw favoriete festival line-up vermomd als NYE-party; I bet you look good on the dancefloor!

Een periode van weinig subculturen, maar in onze Kleine Zaal gaat het On The House-team voor een nacht vol punk, ska, rock ’n roll, indie, metal, drum ’n bass, psytrance en wat al niet meer. Als we de multi-subculturele samenleving als geslaagd mogen beschouwen, is dit het examenfeest! DJ’s Robbie Rebel en Guzman weten waar jullie het liefst op dansen, springen, headbangen, skanken en raven! We gaan tot 06:00 door en daar zal ook reden voor zijn… Als afsluiter hebben we de door ons meest geliefde goa/psytrance DJ, die z’n strepen al lang en breed verdiend heeft op Mystic Tribe. Veel is nog niet bekend over deze in mysterie gehulde geit, maar dat hij een flinke rave kan wegzetten is de afgelopen zomer niet aan de aandacht van Mystic Tribe ontkomen. Onder een rode maan troffen ze hem aan in de tempel van Ruigoord op het Landjuweel festival waar de tent goed op de kop gezet werd. Na jarenlang te sleutelen in zijn psychedelisch laboratorium is Billy the G04T de afgelopen tijd opgedoken op verschillende festivals en raves van Breda tot Berlijn en deze oud en nieuw komt de gekkigheid naar Den Bosch. Met een unieke mix van Goa, Psytrance en rechtstreeks uit de Brabantse moerassen getrokken psychedelische funk raven we zo het nieuwe jaar in en sluiten we deze New Years Eve Party zeker af met een knal.

Facebook

Wegens mega succes verlengd: de 2-in-1 party van de Silent Disco in onze Hangop! Kruip je het liefst even in je eigen bubbel of wil jij juist weten op welke muziek degene naast je danst? Met het ‘Hang The DJ’ Team weet niemand exact wat te verwachten, maar dat er gedanst mag worden staat vast. Met op kanaal 1 de classics, floor-fillers en meezingers, waar je met één klikje naar beneden verrast wordt door de persoonlijke favorieten van de DJ’s; van houseclassics tot originele originals tot Britpop. Hang The DJ is de nieuwe Willem Twee DJ Supergroep en bestaat uit niemand minder dan @lternativo, MvT en DJ Maarten. Als er drie mannen zijn die ons publiek kent zoals jij de binnenkant van broekzak kent, zijn zij het wel. Dus scoor snel die koptelefoon! Onze Spiegelzaal wordt weer ingericht als de ideale chill-out waar liggen, hangen en zitten mag. Even de benen laten rusten, een beetje plakken met die guy van net of een afterparty met slaapplek regelen. Je doet maar!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.