kassa
Kunstruimte
ma 28 mei t/m zo 07 mei 2017

Never Settled

Kunstruimte, Grote Ruimte

open:19:00
start:12:00
einde:17:00
genre:Beeldende kunst
locatie: Grote Ruimte

Niet is vastgesteld is gebaseerd op John Berger’s ‘manieren van zien’, waar hij stelt dat “De relatie tussen wat we zien en wat we weten is nooit opgelost. Elke avond zien we de zon ondergaan. We weten dat de aarde wegdraait van de zon. Maar die wetenschap, die verklaring, klopt nooit helemaal bij wat wij zien.”

De tweede jaar Masters studenten beginnen aan de laatste maanden van hun studie, ze nodigen u uit voor een ​​presentatie van hun vooruitgang en onderzoek, van hun onaffe werk wat steeds in ontwikkeling is. Bij AKV|St.Joost, worden masterstudenten uitgedaagd om te reageren op- en het vormen van een ​​nieuwe werkelijkheid binnen het hedendaagse discours. Met een focus op nieuwe modellen van zelforganisatie, alternatieve netwerken en kunstenaar-geïnitieerde-activiteiten; deelnemers onderzoeken hun eigen positie, gebaseerd op een geïntegreerde aanpak van onafhankelijk onderzoek en studio ervaring.

In de loop van de tentoonstelling in Willem Twee kunstruimte, zullen er semi-georganiseerde evenementen en optredens plaatsvinden, evenals een presentatie van onderzoeken en scripties tijdens de finissage.

Thom Brand (NL)
Elena Capra (IT)
Helga Jakobson (CA)
Maurice Nuiten (NL)
Nina Orteu (ES)
Guido de Pooter (NL)
Ielse Slager (NL)
Jeremiah Douglas Stroud ( USA )

Op 7 mei van 19:00 – 21:00 uur vindt er een talk plaats. De entree is gratis.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.