Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m zo 18 apr 2021

Mystic Tribe

Mystic Tribe▸BMI Goes India, Psykela, Fuzzy & Guiding Ark Hifi.

open:22:00
start:22:00
genre:Psytrance - Oldschool & more
locatie: poppodium
zaal: grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal

Mystic Tribe geannuleerd: Vanwege de verlenging van de lockdown wordt deze avond verplaatst. Vooralsnog is hier geen nieuwe datum voor bekend, ticket kopers kunnen de gelden terugvragen en zijn hier via de mail over geïnformeerd. 


Psytrance – Oldschool – Melodic – Nitzhgoa
Full On – Live Trance Act – Reggae/Dub

Tickets:
Early Birds: 7,50
Doors: 9,50

▸ Doors: 22:00 – 3:30

Main Stage:
▸BMI goes India
▸Psykela
▸Fuzzy

Dub Area:
▸ Hosted by Guiding Ark HiFi | Soundsystem

Deco & Visuals by A Visual Conspiracy
Artwork by Van der Kraan Productions

—————————————————————–
BMI goes India (NL) | Live Trance act
Ravi Shankar meets the Chemical Brothers
BMI Goes India slaat een brug tussen hedendaags dance en klassieke Indiase en Bollywood-muziek. BMI Goes India heeft ondertussen twee albums uitgebracht. Ook werken ze actief samen met de Indiase zanger Vasudevan Lakshminarayanan ( o.a. Madras Chorus) Tegenwoordig hoor je ook live tabla-percussie in hun muziek. Daarnaast zijn er plannen voor een Indiase tournee op komst. ze speelde op festivals in binnen- en buitenland, zoals Mysteryland, Xperience festival, Psy fi, International Day of Yoga en festival Mundial.
www.facebook.com/bmigoesindia
https://open.spotify.com/artist/1EXXT16uQmY4YtjPbo0Fu7
https://www.deezer.com/nl/artist/11433196/radio?autoplay=true
https://www.youtube.com/channel/UCScWzYBWZ_wyWVyRGDrqd9g

Psykela (NL)
Psykela (সাইকেল) speelt vooral full power night psy, maar kan ook zeker genieten van fijne progressive of morning full on; als het maar die funky psychedelic vibe heeft, maar ook de bergen energie zoals hij die zelf heeft. Na een trip naar Belgie om Hallucinogen en Infected Mushroom te zien in 2009 ontdekte hij zijn passie in psychedelic trance. Sinds die tijd kwamen er een boel feestjes en in 2012 werd het tijd zelf achter de decks te kruipen. Sindsdien draait hij van Groningen tot Venlo en Nijmegen tot Leiden, en maakt hij sinds 2018 deel uit van de 3rd bit crew;
www.facebook.com/Psykela

Fuzzy (NL)
Een producer die zijn roots heeft in de scène van de Liquid drum n bass als Low5. Hij begon belangstelling te krijgen voor het psychedelische genre door een speciaal persoon in zijn leven die zijn horizon verder heeft verbreed dan alleen de drum n bass.
www.facebook.com/FuzzymusicNL

Guiding Ark HiFi (22:00 – 3:30) | Soundsystem
Guiding Ark is een collectief bestaande uit drie mannen uit regio Den Bosch. Na vijf jaar lang een wekelijkse radio show bij radio Banzai te hebben gehost zijn ze sinds afgelopen jaar actief met hun eigen soundsystem. Daarnaast organiseren ze geregeld “Soul Shakedown”, een avond waar het hele spectrum van reggae en soundsystem cultuur centraal staan. Hun selectie is veelzijdig: van de diepste roots tot de hardste dub en steppers. Iedere keer is het dan ook een verassing wat deze heren uit hun platentas toveren!
www.facebook.com/Guidingarkhifi

Lunarise
Haar muzikale smaak is voornamelijk gericht op melodieuze volheid, acid trance, retro trance, goatrance, nitzho en progressieve psytrance. Met twee CDJ’s en een mixer als haar favoriete wapen, bedankt ze graag haar sets met verloren retro-trance-klassiekers.
https://www.facebook.com/djlunarise
https://soundcloud.com/djlunarise

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.