Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
do 17 jan

Muziek op Donderdag

met Fell

open:20:30
start:21:00
locatie: concertzaal
zaal: Foyer
Gratis

‘Muziek op Donderdag’ is dé wekelijkse muziekavond van Willem Twee Concertzaal. Laat je elke donderdag verrassen met steeds een andere band en uiteenlopende muziekstijlen. Live muziek, gezellig en altijd gratis!

Simon Berz (Zwitserland) en TokTek (Nederland) vechten het uit in supercharged improv sessies. Spelend met hun zelfgemaakte elektronische instrumenten en interfaces, veranderen ze menselijke emotie en lichaamsbeweging in een krampachtige, zweterige dialoog tussen hen en hun machines.

Professioneel drummer Simon Berz heeft nieuwe manieren bedacht om te communiceren met zijn selfmade instrument, The Rocking Desk. Door het gebruik van DIY analoge elektronische apparaten, creëert zijn drum kit feedback en communiceert met hem. De hierop volgende dynamische uitwisselingen variëren van luide argumenten tot het gefluister van zoete woordjes.

TokTek heeft in de loop der jaren de kunst van het live samplen van alles wat geluid maakt geperfectioneerd. Niets is leuker dan kijken hoe TokTek zijn palet van geluiden opbouwt uit willekeurige muziekobjecten om ze vervolgens met volledige overgave te bespelen op zijn controller – anders dan elke andere muzikale ervaring. Hij is een moderne Robinson Crusoe, genietend van zijn leven als een schipbreukeling in een wonderland van elektronische muziek.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.