Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
di 11 aug t/m do 22 nov 2018

Muziek op Donderdag

Met Lena Hessels + Car Pets

open:20:30
start:21:00
locatie: concertzaal
zaal: foyer

Bij ‘Muziek op Donderdag’ les je wekelijks GRATIS je muzikale dorst en geven we je een kijkje in onze wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen!

Lena is net klaar met school en is nu al gereed met de opnames van haar eerste EP! Acht nieuwe, gloedvolle, spannende eigen nummers. De titel is ‘Billow’ en sinds 8 november uit. Sinds jonge jaren is ze al gefascineerd door muziek. Ze speelde al in Paradiso en op Le Guess Who? met Han Bennink, naast diverse solo performances.

Car Pets is een Utrechtse indie-rockband met een eigenzinnige diverse sound. Binnen een breed spectrum van onder andere ​jungle-achtige beats tot scheurende gitaarpartijen en zielreinigende vocals is het drietal altijd goed in balans. De band bestaat​ uit Niek Pronk (vocals & guitar), Paul Rijnbeek (bass & keys) en Tijmen Ruizendaal (drums). Onder de naam 'Niek Pronk' deed de band eerder mee aan de Popronde en bracht in 2016 de single Heart uitgebracht. De mannen komen dit jaar met veel nieuwe muziek onder een nieuwe naam: Car Pets. Met de release van hun EP ‘Drive Without Snake’ in April 2018 laat de band zich aan de buitenwereld horen. Denk aan een combinatie van Suuns, Parquet Courts en Chris Cohen.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.