Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
do 11 mei 2017

Lorrèn

Concertzaal (v/h Toonzaal)

open:20:30
start:21:00
genre:Live muziek
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)
zaal: Foyer

Op 31 maart verschijnt het nieuwe album Land of Possibilities  van de 24-jarige zangeres Lorrèn. Op donderdag 11 mei presenteert Lorrèn samen met haar band Land of Possibilities in de Willem Twee concertzaal.

Na het uitbrengen van haar debuutalbum in 2015 is Lorrèn aan een stuk door het land doorgegaan met haar band om het album live te spelen. Met haar nieuwe album heeft ze alle touwtjes in handen genomen en heeft ze alle liedjes dit keer niet alleen zelf geschreven, maar ook zelf geproduceerd: ”Na mijn album SHADES OF BLUE ben ik gaan zitten met verschillende songwriters. Hierdoor kreeg ik nieuwe inspiratie en ideeën. Met dit album wilde ik meer mijn jazz en soul kant laten zien. Het is natuurlijk nog steeds pop, maar met een iets bredere ondertoon.”

De titel van de plaat kwam als vanzelf tot stand: “Na het schrijven van LAND OF POSSIBILITIES voelde ik meteen wat. Dat nummer raakte me diep en klopte precies wat ik op dat moment wilde zeggen. Ik geloof dat als je diep vanbinnen kijkt en in je zelf blijft geloven er altijd nieuwe mogelijkheden ontstaan. In landschappen heb je pieken en dalen, hoge tempo’s en lage tempo’s, jazz en pop. Als ik zelf naar muziek luister denk ik nooit aan het genre maar meer aan het gevoel dat erachter zit. We leven in een hokjes cultuur, je moet of pop zijn of jazz. In dat opzicht trek ik mijn eigen plan, op mijn muziek kan je geen stempel drukken, hoe graag mensen dat ook willen. Vaak krijg ik te horen dat ik te jazzy ben en in de jazz-scene ben ik dan weer te poppy. Dan denk ik: wat maakt dat eigenlijk uit?”

Dit is ook de boodschap in haar nieuwe single WHO DO YOU THINK YOU ARE: “Het liedje is een antwoord op verschillende vragen. Hoe wil ik mezelf vertegenwoordigen en hoe blijf ik dicht bij mezelf? Als ik het nummer opzet krijg ik een gevoel van opstaan en doorgaan. Let’s go!”

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.