kassa
Concertzaal
do 02 mrt 2017

Maurice van Hoek

Concertzaal (v/h Toonzaal)

open:20:30
start:21:00
genre:Live muziek
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)

Altijd een verrassing, altijd actueel, altijd bijzonder, altijd gratis en altijd op donderdag. Voor wie de drukte van de koopavond graag ver achter zich laat en het naderende einde van de werkweek alvast wil inluiden, met vandaag Maurice van Hoek.

Maurice van Hoek ken je misschien als podiumgezel van vriend en huisgenoot Douwe Bob, maar tegenwoordig heeft hij een eigen band waarmee hij hoge ogen gooit. Zijn bezielde Americana/country liedjes gaan over zijn leven als reiziger, dwaler en alle problemen die hij tegenkomt in relaties en vriendschap. Vanavond neemt hij je met zijn trio mee op levensreis. Zijn invloeden haalt hij uit klassieke country en Americana muziek zoals James Taylor en de Eagles, maar ook uit moderne songwriters zoals Ryan Adams.


Altijd een verrassing, altijd actueel, altijd bijzonder, altijd gratis en altijd op donderdag. Voor wie de drukte van de koopavond graag ver achter zich laat en het naderende einde van de werkweek alvast wil inluiden, gaan de deuren om 20.30 open en volgt een live concert rond 21.00, met een accent op top folk- en wereldmuziek, door artiesten uit Den Bosch en uit de rest van het land.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.