Verhuurhuur bij ons een ruimte
zo 08 mei 2016

Monomyth + Mulch

open:15:00
start:15:30
klinkt als: Ambient, prog, krautrock, stonerrock en spacerock

Vandaag is het herhaling, trance, energie en psychedelica wat de klok slaat bij W2 Poppodium. Daar zorgen Monomyth en support Mulch wel voor.

Monomyth

www.monomyththeband.com
Dat de instrumentale Haagse band Monomyth geen hapslikwegmuziek maakt, zie je al aan de titels van hun nummers, zoals Huygens, Loch Ness en Vanderwaalskrachten. Alle ingrediënten van rock ‘n roll zijn aanwezig in de Monomythsound, maar dan wel op een volstrekt unieke manier. De band wil hun publiek meeslepen in een trance, veroorzaakt door schuivende patronen, herhalingen en drones. Het resultaat: een zinderend mengsel met links naar Pink Floyd, Hawkwind en Tool. Op 18 maart 2016 verschijnt hun derde album EXO, het sluitstuk van een epische trilogie. Dit is muziek voor mind, body en soul!

Mulch

mulch.nu
Mulch ontstaat eind 2013 uit een hunkering naar rauwe muziek. Matthijs Snijders en Stijn Mertens (Flying Fortress) stillen deze honger samen met Kasper Dam (The Goods) in een aardverschuivend Power-Trio. Deze vorm blijkt de meest directe weg om van woeste emotie tot muzikale uiting te komen. Sinds het eerste samenkomen van Mulch ontstaat vrijwel vanzelf een geluidsmuur van psychedelische rock met diepe wortels in de Seattle underground scene van de jaren ’90. Op analoge doch moderne wijze brengt Mulch energieke muziek met een even dynamische als zompige stonersound.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.