Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 31 okt 2018

Marie en Antoinette + RockMartin

HangOpWoensdag: open podium

open:19:30
start:20:00
locatie: kunstruimte
zaal: hangop

Marie & Antoinette, zusjes die al zingend op zoek zijn naar de (on)zin van het leven. Intensief observeren en uitproberen heeft geleid tot het nodige nieuwe materiaal. Dus kom dat zien! Wilt u op de hoogte blijven van hun activiteiten dan vindt u meer informatie op http://marieenantoinette.nl/ waar u zich meteen kunt aanmelden voor hun nieuwsbrief.

RockMartin is een singer songwriter uit Den Bosch; alle teksten en muziek schrijft hij zelf.
In 2016 bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd “The lost generation”. Van het nummer “Refugee” van deze EP heeft hij een videoclip gemaakt.
Het tweede album van RockMartin is net uitgekomen. Dit album bevat 12 nummers variërend van rustige luistermuziek tot uptempo nummers. Vanavond zal hij alle nummers van het nieuwe album spelen.

Zelf op het podium staan in de Hangop?
Wil je zelf een keer op een woensdagavond op het HangOpPodium staan neem dan contact op met de coördinatoren van de woensdagavonden Erik Mennes (06) 22 55 68 97 of Ton Stassen (06) 83 24 48 08. Het podium biedt de WillemTwee aan. Zelf zorg je voor ‘de toeters en bellen’ die je wilt gebruiken die avond. Het podium is voorhanden en er staat iemand achter de bar; de rest is aan de artiesten, voordrachtskunstenaars of inleiders.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.