kassa
Concertzaal
do 07 dec 2017

Nana

Bossche zangeres Nana presenteert debuut

open:20:30
start:21:00
genre:songwriter met band
locatie: concertzaal
zaal: Foyer
klinkt als: Signe Tollefsen

Altijd een verrassing, altijd actueel, altijd bijzonder, altijd gratis en altijd op donderdag; bij Muziek op Donderdag les je wekelijks je muzikale dorst en geven we je een kijkje in onze wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen, maar we eten wat de pot schaft! Vanavond serveren we met trots een gloednieuw gerecht met ingrediënten van Bossche bodem.

Nana

Als de Bossche Nana op haar 18e haar eerste liefdesverdriet ervaart schrijft ze, dan nog als autodidact, haar eerste songs op piano en gitaar, en vertrekt hiermee naar Londen. Via vele open mic's ontdekt ze haar kracht om haar emoties te delen met het publiek. Nu, 4 jaar later neemt ze je steeds verder mee in haar melancholische overdenkingen, met een diepe, verhalende zang die reikt tot een hoog, breekbaar falset. Spoken word afgewisseld met dynamische ritmes maakt dat het geheel een experimenteel en overweldigend karakter krijgt.

Inmiddels neergedaald in Rotterdam, brengt zij haar debuut EP uit, waarop de liefde, net als toen, nog steeds de grootste rol speelt. MEUS x MEA verschijnt in november 2017, en is gericht aan hen die naar de liefde smachten, die zijn opgevreten door de liefde, maar daar stiekem van genoten. MEUS x MEA is een ongegeneerd betoog aan de schoonheid van liefdesverdriet.

Nana won in november 2016 de publieksprijs van De Grote Prijs van Rotterdam en speelde in 2017 tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. In november 2017 verschijnt haar debuut EP MEUS x MEA.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.