Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
ma 06 apr t/m do 30 nov 2017

Muziek op Donderdag

Duo De Schepper & Sanczuk

open:20:30
start:21:00
genre:folk
locatie: concertzaal
zaal: foyer
klinkt als: folk, gipsy, balkan, jazz

Elke donderdag les je in de foyer van onze concertzaal je muzikale dorst en geven we je een kijkje in onze wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen en we eten wat de pot schaft! Vanavond krijgen we een keur van wereldse gerechten voorgeschoteld, gestoeld op een Vlaamse leest.

Duo De Schepper & Sanczuk

Gitarist Florian De Schepper en violiste Anouk Sanczuk, beide muzikanten van de Belgische folkband Broes, kozen voor een intieme setting met hun geliefde snaarinstrumenten en doorkruisen daarmee het hele folkgamma. Zweeds polska's, Ierse reels, Braziliaans samba's zijn maar enkele voorbeelden van invloeden die de composities van deze jonge, maar inmiddels al ervaren muzikanten behelzen. Hun liefde voor folk staat voorop, maar de honger om te improviseren wordt zeker ook gestild!

Nu Florian en Anouk twee jaar hebben rondgetoerd op Belgische, Nederlandse en Italiaanse podia, werd het tijd om een eerste album op te gaan nemen. Het resultaat stellen ze vanavond graag aan ons voor.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.