kassa
Concertzaal
do 23 nov 2017

Muziek op Donderdag

Komodo

open:20:30
start:21:00
genre:Psychedelisch
locatie: concertzaal
zaal: Foyer

Elke donderdag les je in de foyer van onze concertzaal je muzikale dorst en geven we je GRATIS een kijkje in onze wereldkeuken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen, maar we eten wat de pot schaft! Wat kunnen we verwachten?

Komodo is niet vast te pinnen op de wereldkaart. Door hun psychedelische rock ’n’ roll zitten muziekstijlen van over de hele wereld verweven : surfrock, 60’s pop, woestijnblues, hip hop, rumba en Indiase raga. Dit alles met weelderige meerstemmigheid en onverwachte capriolen. Gruizig maar catchy, raar maar dansbaar. Komodo is eigenlijk per ongeluk ontstaan; Een vriendschappelijk bezoekje van Tommy Ebben (Knalland) aan Gino Bombrini (SKIP&DIE) liep onverwacht uit op een tof nummer. De daaropvolgende bezoekjes ook. Met slechts een handjevol nummers op zak en nog niet eens een band om het live te spelen, werd hen al een platencontract aangeboden door Sony Music. Inmiddels is die live-band er en die slingert je al dansend door ruimte en tijd met hun exotica-rock & roll. Gruizig, maar met meer hooks dan een piratenvloot op open zee!

Een van hun eerste optredens was bij Muziek op Donderdag afgelopen seizoen. Dat was een magistrale avond, die we nog eens haarfijn gaan over doen. Dit keer kun je al je vriendinnetjes meenemen die het toen gemist hebben, want potverdikkie wat hebben die toch iets lekkers gemist!

Om het piratenfeest helemaal af te maken schiet Peter nog even flink met Hagel en verdrinkt hij ons in een caribossche baai vol hooks en c(h)oral riffs.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.