kassa
Poppodium
zo 29 okt 2017

Metal Record Fair + Metal Quiz + Dj’s

open:12:00
start:12:00
einde:19:00
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal + Grote Zaal + Spiegelzaal

Willem Twee Poppodium presenteert in één middag een doorlopend programma met een heuse Metal Quiz, een metal platenmarkt en een gratis afterparty met optreden van Freeloader en metalDJ’s.

De Metal Vinyl Beurs is gratis.

Deelname aan de Metal Quiz is gratis, aanmelden kan op de dag zelf.

Metal Quiz

Weet jij veel van metal muziek, dan ben je deze middag de ideale deelnemer voor de metal quiz. Speel mee met een team van maximaal 4 personen, per team kost een ticket € 10,-.
Koop hier een ticket.

In een middagvullend programma wordt jouw metalkennis getest van in de breedste zin van het woord. Dwars door alle genres en decennia heen. Met audio- en video-fragmenten, open vragen en puzzels. De quiz wordt geleid door Quizmaster Mourad Majaiti en hij wordt bijgestaan door Christiaan Krijgsman en Sammy Frankenhuis.

Er zijn leuke prijzen te winnen, speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kostenloos) welkom als toeschouwer.

Metal Vinyl beurs

Vinyl is hot! Samen met Doctor Steel Mailorder zet Willem Twee weer een fijne platenbeurs op touw. Deze middag kunnen liefhebbers van hardrock/metal zich storten op het vinden van die ene LP of CD die de collectie compleet zal maken. Er zullen ook shirts, patches en andere merchandise verkrijgbaar zijn. De entree is geheel gratis.

DJ’s

Gedurende de middag draaien onze DJ’s de beste metalplaatjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.