kassa
Concertzaal
wo 22 mrt 2017

B.O.O.M! (Bold Opera On the Move)

Concertzaal (v/h Toonzaal) Lunchconcert

open:12:00
start:12:30
genre:Opera
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)

B.O.O.M! Bold Opera On the Move bestaat uit een internationale cast van jonge opera professionals, allen recent afgestudeerd aan één van de Nederlandse kunstinstellingen. B.O.O.M! voert kortere versies van bestaande populaire opera’s uit in een kleinere formatie. Dat resulteert in frisse muziektheatervoorstellingen, die op alle mogelijk denkbare locaties gespeeld kunnen worden.

Niet alleen in theaters en concertzalen, maar juist ook in huiskamers, scholen, bejaardenhuizen, kerken, op festivals en in de buitenlucht. Het doel van B.O.O.M.! is om op deze wijze opera dichterbij het publiek te brengen. Interessant voor zowel de operaliefhebber, als voor hen die nog onbekend zijn met het genre en er via deze wijze verliefd op kunnen worden.

Vandaag laat B.O.O.M.! u genieten van een half uurtje uit de derde productie van B.O.O.M! 'Die Zauberflöte on the move.' Met dit concert hoopt B.O.O.M.! u ook te attenderen op de crowdfunding voor de kindervoorstelling van volgend seizoen. Dat wordt 'De Toverfluit' in de regie van Frank Groothof en met teksten van Harrie Geelen. Meer informatie op www.operaonthemove.com


De lunchconcerten worden verzorgd door studenten aan de Masteropleiding van het Fontys Conservatorium in Tilburg, die hiervoor auditie hebben gedaan. Aan het einde van het seizoen maakt een publieksjury bekend welke artiesten mogen meedingen naar de Fontys Toonzaal Talentprijs.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.