kassa
wo 08 mrt

Mattanja Lennings

Concertzaal (v/h Toonzaal) Lunchconcert

open: 12:00
start: 12:30
genre: Klassiek, theater
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)

Sopraan Mattanja Lennings is een klassieke operazangeres met een groot bereik. Ze heeft een enorme divers repertoire, vat reikt van de Italiaanse Verdi tot de Amerikaanse Bernstein.

Mattanja is sinds 2012 student aan de Hogeschool voor de Kunsten, op de nieuwe opleiding Muziektheater Klassiek. Haar motivatie om deze studie te gaan volgen was om naast mooi klassiek te kunnen zingen, ook een pakkende performance erbij te kunnen geven. Deze package deal zie je meteen terug in haar optredens en zorgt voor vernieuwing in het operagenre.

Repertoire

Mattanja is een lyrische sopraan met een groot bereik. Ze heeft een enorme diversiteit aan repertoire, van de Italiaans Verdi tot de Amerikaanse Bernstein. Naast vele aria’s die op haar repertoire staan, zingt ze ook graag liederen van o.a. Fauré en Schubert. Samen met haar pianist maakt ze programma’s op maat voor verschillende gelegenheden om aan u te laten horen. Ook heeft Mattanja afgelopen jaar samen met Roel van Velzen opgetreden bij het Kruikenconcert en dat was een enorm succes. Vanmiddag wordt ze begeleid door Patrica Biermans (dwarsfluit) en Ben van Daal (piano).


De lunchconcerten worden verzorgd door studenten aan de Masteropleiding van het Fontys Conservatorium in Tilburg, die hiervoor auditie hebben gedaan. Aan het einde van het seizoen maakt een publieksjury bekend welke artiesten mogen meedingen naar de Fontys Toonzaal Talentprijs.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.

Geef ons feedback over deze pagina. Vul je e-mailadres in en ontvang een reactie.