Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 17 okt

Maserati

Enige show in Nederland

open:19:30
start:20:00
genre:Psychedelische Rock
locatie: fabriek
zaal: grote zaal

Maserati, ontstaan ​​aan het begin van het nieuwe millennium, is net zo slank, verfijnd en supercharged als de legendarische Italiaanse sportwagen waaraan de band haar naam ontleent. Het is dan ook passend dat de band de gloriejaren van psychedelische bij de haren de 21e eeuw in heeft gesleept, waarbij het pompeuze (en de vocalen) zorgvuldig zijn verwijderd. In plaats daarvan zijn er witte uitbarstingen van licht die pulseren tot een niet te stoppen ritme!

Maserati markeert hun twintigste jaar als band en keert terug met hun eerste nieuwe album in vijf jaar. Geproduceerd door de band en gemixt door Grammy-winnende producer John Congleton (Explosions In The Sky, Swans, Angel Olsen), ‘Enter The Mirror’ is Maserati’s meest meeslepende melange van triomfantelijke gitaarhooks, abstracte synthpop en door Wax Trax geïnspireerde noise-anthems.

Naast oude leden Coley Dennis, Matt Cherry, Chris McNeal en Mike Albanese, wordt Maserati vergezeld door vrienden en medewerkers, Bill Berry (R.E.M.), Owen Lange en Alfredo Lapuz Jr.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.