Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
ma 10 sep 2018

Marcel Wierckx M&T presentatie

Willem Twee studio's officieel geopend!

open:15:00
start:16:00
locatie: concertzaal
zaal: Foyer + Concertzaal

Willem Twee studio’s: besloten workshops/gastlessen 10:00-15:00
Willem Twee concertzaal presentaties/concerten voor publiek 16:00-17:00

maandag 10 sept. Marcel Wierckx  https://www.lownorth.nl/
Marcel Wierckx is a lecturer for the Master’s Program in live electronic music at the Conservatory of Amsterdam and lecturer in composition and creative system design at the Utrecht School of Music and Technology. He teaches classes in algorithmic composition, audiovisual music, software development, interactive systems, and does individual coaching for MA and MMus students.
Wierckx is also frequently invited to give workshops and guest lectures at institutions around the world. Recent engagements include the Moscow Conservatory, The University of Manitoba, Hong Kong Baptist University, Groningen Conservatory, Global Week for Syria, and the Polytechnic Institute of Castelo Branco.Marcel Wierckx is docent voor de masteropleiding live elektronische muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en docent compositie en creatief systeemontwerp aan de Utrecht School of Music and Technology. Hij geeft lessen in algoritmische compositie, audio-visuele muziek, softwareontwikkeling, interactieve systemen en doet individuele coaching voor MA- en MMus-studenten.
Wierckx wordt ook vaak uitgenodigd om workshops en gastcolleges te geven aan instellingen over de hele wereld. Recente opdrachten zijn onder meer het Conservatorium van Moskou, de universiteit van Manitoba, de Hongaarse baptistenuniversiteit, het conservatorium van Groningen, de Wereldweek voor Syrië en het Polytechnisch Instituut van Castelo Branco.
Op 7 september worden de Willem Twee studio’s voor elektronische en elektro-akoestische muziek in ’s-Hertogenbosch officieel geopend. In dit kader hebben we een programma van gastlessen samengesteld dat van 10 tot en met 14 september zal plaatsvinden. Het programma omvat een aantal besloten workshops/gastlessen in onze studio’s, speciaal bedoeld voor studenten van diverse opleidingen in relatie tot elektronische muziek en sounddesign (in brede zin). Aansluitend wordt door de diverse gastdocenten en cursisten in Willem Twee concertzaal een 4-kanaals luisterprogramma gepresenteerd dat ook voor het publiek te beluisteren is.
De besloten workshops in de studio’s bieden plaats aan maximaal 10 studenten. Er zijn dagelijks twee sessies van 10:30 tot 15:00 inclusief lunchpauze. Inloop en ontvangst vanaf 10:00 aan de Prins Bernhardstraat 4. De foyer van de concertzaal is geopend vanaf 15:00 voor het publieke programma dat zal plaatsvinden van ca. 16:00 tot 17:00.

De presentaties in de concertzaal na de workshops zijn gratis te bezoeken! Wel graag even een kaartje reserveren.


Klik hier om meer over de opening van de studio’s te lezen.

Klik hier voor info over de Grand Finale op zaterdag 15 september

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.