Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
do 23 mei 2019

Mad Caddies + Drunken Dolly + Jon Gazi

open:19:30
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Mad Caddies is een Amerikaanse ska-punkband uit Solvang, Californië. Naast ska en punk verwerkt de band ook muzikale stromingen als reggae, dixieland, polka en hillbilly in haar muziek. De band staat onder contract bij Fat Wreck Chords. Via dit label heeft de band vijf studioalbums, twee ep’s, en een livealbum laten uitgeven.

Live kun je alleen maar een oerdegelijke en opzwepende set verwachten, die menig man aan het dansen zal brengen.

In juni 2018 bracht Mad Caddies het nieuwste album‘Punk Rocksteady’ uit. ‘Punk Rocksteady’ bestaat uit twaalf punkrock-covers omgetoverd tot reggae-tracks. Zo coverde de band onder andere het nummer ‘She’ van punkrockband Green Day, afkomstig van het album ‘Dookie’ uit 1994.

Support: Drunken Dolly

Hard werken en hard zuipen! Dat kunnen deze mannen uit wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in de Heineken Music Hall (tegenwoordig AFAS Live) verzorgden. Hun nieuwe EP is ook maar net uit en de titel zegt al genoeg! " The Party"! Denk bij Drunken Dolly aan bands zoals NoFX, Rancid en Flogging Molly.

www.drunkendolly.com

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.