Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
wo 31 mrt

Lunchconcert: Manon Berendschot

open:11:45
start:12:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Op haar 5e verjaardag kreeg Manon Berendschot (1997) haar eerste pianoles. Toen zij 16 was, koos ze voor klassieke muziek, waar ze zich tot dan toe nog niet echt in verdiept had. Twee jaar daarna startte zij aan de vooropleiding van het conservatorium in Tilburg bij Nicolas Callot. Bij hem volgt ze tot op heden les. Verder kreeg ze masterclasses van o.a. Lucas Blondeel, Nikolaas Kende en Menahem Pressler.

Manon werkt graag samen met zangers. Ze begeleidt vaak koren en vormt sinds september 2017 een vast duo met zangeres Hanna de Bruin, het ‘Duo for a While’. Samen geven zij regelmatig concerten.

Duo for a While

Hanna de Bruin (1997) en Manon Berendschot (1997) vormen samen sinds september 2017 ‘Duo for a While’. Ze leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in de vooropleiding van het conservatorium in Tilburg (tegenwoordig AMPA). Wat begon als gezellig samen spelen is uitgegroeid tot een serieus en ambitieus duo. Ze gaven samen concerten in o.a. Eindhoven, Roosendaal, Tilburg, Middelburg en de Haan (BE).

Hanna is afgelopen juli afgestudeerd van de bachelor aan het conservatorium. Tot op heden studeert ze bij Sinan Vural en Margriet van Reisen. Ze volgde masterclasses bij o.a. Maarten Koningsberger en Christine Cairns. Daarnaast zong ze o.a. in Bachkoor Holland o.l.v. Gijs Leenaars.

Vandaag speelt zij werken van Debussy, Chopin en Poulenc.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.