Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
wo 18 mrt

Lunchconcert met Anna Cooper (fluit)

open:11:45
start:12:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Anna komt oorspronkelijk uit Gisborne, Nieuw-Zeeland. ze studeert momenteel Master of Music bij Leon Berendse aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze is een ontvanger van de Holland Scholarship, gefinancierd door de Nederlandse overheid.

Anna voltooide een Bachelor of Music (First Class Honours) bij Luca Manghi en een Bachelor of Arts (Politiek) aan de Universiteit van Auckland.

Anna heeft gespeeld met het New Zealand Symphony Orchestra, Auckland Philharmonic Orchestra en Auckland Chamber Orchestra. In 2017 liep ze tegelijkertijd een jaarlange Fellowship bij het New Zealand Symphony Orchestra en stage bij Auckland Philharmonic Orchestra. Anna was twee keer lid van het NZSO National Youth Orchestra en was hoofd fluitiste van het Auckland Youth Orchestra in de seizoenen 2016-17.

Anna was eerder de winnaar van de University of Auckland Graduation Gala Concerto Competition, Auckland Youth Orchestra Concerto Competition en de Woodwind Prize op de Gisborne International Music Competition. Daarnaast heeft ze een lange associatie met concertbands en heeft in 2013 de University of Auckland concertband opgericht.


In een reeks verrassende concerten presenteren talentvolle solisten van AMPA en de Master of Music zich aan het publiek. Een publieksjury beoordeelt de jonge musici om aan het einde van het seizoen te besluiten wie de AMPA Willem Twee Talentprijs  in de wacht sleept.  

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.