Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 27 feb t/m wo 29 apr 2020

Lunchconcert met Hanna van Rooijen (sopraan)

open:11:45
start:12:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Hanna van Rooijen (1993) is een Nederlandse (mezzo) sopraan. Ze kreeg een 8 voor haar afstudeershow aan de Bachelor of Music aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, waar ze studeerde bij bariton Sinan Vural.

Hanna houdt ervan hedendaagse kamermuziek te spelen en haar publiek muziek te laten horen die ze misschien nog niet eerder heeft gehoord door componisten als Lori Laitman, Juliana Hall en Cathy Berberian.

Ze begon klassieke vocale coaching met Wiebke Göetjes toen ze 18 jaar oud was. Twee jaar later werd ze toegelaten tot de Bachelor of Music aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en studeerde ze bij Xenia Meijer en Hanneke Kaasschieter en volgde ze masterclasses bij Anna Sims en Els Mondelaers. Momenteel studeert ze aan de Master of Music bij Sinan Vural.


In een reeks verrassende concerten presenteren talentvolle solisten van AMPA en de Master of Music zich aan het publiek. Een publieksjury beoordeelt de jonge musici om aan het einde van het seizoen te besluiten wie de AMPA Willem Twee Talentprijs  in de wacht sleept.  

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.