Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 11 dec

Lunchconcert met Mohsen Masoumi

open:11:45
start:12:30
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal

Mohsen Masoumi is een operazanger afkomstig uit Shiraz, Iran. Hij onderscheidt zich als een aanstormend talent door de diepte en het bereik van zijn stem, evenals een vocaal timbre dat resoneert met warmte en kleur. Zijn reis om operazanger te worden is er een die tijd, continenten en muzikale tradities overspant. Zijn liefde voor zingen begon als een jonge tiener toen hij voor het eerst begon met het zingen van Perzische klassieke muziek. Later besloot hij professioneel te gaan zingen en reisde hij naar Teheran om Perzische klassieke muziek te studeren. Tijdens zijn studieperiode in Teheran werd hij verliefd op operamuziek. Met beperkingen in Iran in zijn streven naar Opera, reisde Mohsen naar Rusland om Opera-uitvoering te gaan studer aan het conservatorium van Moskou. De laatste jaren heeft zijn muzikale reis zich verder ontwikkeld in Nederland. Hij streeft momenteel naar een MA in Opera-uitvoering en ontwikkelt zijn Europese netwerk door gedeeltelijk in het buitenland te studeren aan het conservatorium van Florence, Italië en Duitsland. Naast zijn studies, is Mohsen ook een student van de gerenommeerde Italiaanse bas, Carlo Colombara. Mohsen leeft en ademt muziek en droomt van het uitvoeren van basoperarollen op de grootste nationale en internationale podia. In Mohsen's woorden: "het podium biedt mogelijkheden die het leven niet biedt" en "het is wanneer ik zing, dat ik het meest vrij ben".


In een reeks verrassende concerten presenteren talentvolle solisten van AMPA en de Master of Music zich aan het publiek. Een publieksjury beoordeelt de jonge musici om aan het einde van het seizoen te besluiten wie de AMPA Willem Twee Talentprijs  in de wacht sleept.


Prijswijziging lunchconcerten
We hebben de entreeprijs van de lunchconcerten in de afgelopen jaren structureel laag gehouden om zoveel mogelijk mensen onbelemmerd van deze concerten te kunnen laten genieten. De artiesten - studenten aan het Fontys Conservatorium in Tilburg - traden onbezoldigd op. Inmiddels is - in overeenstemming met de Faire Practice Code - besloten om de artiesten voortaan een vergoeding te geven voor hun optredens. Om dit te kunnen bekostigen wordt de entreeprijs van de lunchconcerten met € 2,- verhoogd naar € 5,-. We hopen dat dit uw bezoek aan onze concerten niet in de weg zal staan. 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.