Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
wo 27 mei t/m wo 13 nov 2019

Lunchconcert

Sabra El Bahri- Katri

open:11:45
start:12:30
locatie: toonzaal
zaal: foyer + toonzaal

Sabra El Bahri Katri is een klassieke zangeres uit België met grote interesse voor andere stijlen als jazz en pop.  Sabra’s veelzijdigheid uit zich in haar gevarieerde repertoire met liederen van o.a. Gershwin, De Falla, Weill, Tsjaikovsky, Brahms en Mahler. 


In een reeks verrassende concerten presenteren talentvolle solisten van AMPA en de Master of Music zich aan het publiek. Een publieksjury beoordeelt de jonge musici om aan het einde van het seizoen te besluiten wie de AMPA Willem Twee Talentprijs  in de wacht sleept.


Prijswijziging lunchconcerten
We hebben de entreeprijs van de lunchconcerten in de afgelopen jaren structureel laag gehouden om zoveel mogelijk mensen onbelemmerd van deze concerten te kunnen laten genieten. De artiesten – studenten aan het Fontys Conservatorium in Tilburg – traden onbezoldigd op. Inmiddels is – in overeenstemming met de Faire Practice Code – besloten om de artiesten voortaan een vergoeding te geven voor hun optredens. Om dit te kunnen bekostigen wordt de entreeprijs van de lunchconcerten met € 2,- verhoogd naar € 5,-. We hopen dat dit uw bezoek aan onze concerten niet in de weg zal staan. 

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.