Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
wo 10 apr 2019

Anna Cooper, fluitist

Lunchconcert

open:11:45
start:12:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Anna COOPER, oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw-Zeeland, voltooide in 2016 haar Bachelor of Music (First Class Honours) en een Bachelor of Arts (Politiek) aan de Universiteit van Auckland. Anna volgt momenteel een Master of Music opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Anna heeft professioneel gespeeld met het New Zealand Symphony Orchestra, het Auckland Philharmonic Orchestra en het Auckland Chamber Orchestra. Ze is twee keer eerder lid van het National Youth Orchestra van Nieuw-Zeeland en was de hoofdfluitist van het Auckland Youth Orchestra in seizoen 2016-17.

Anna won de Concerto Competitie van de Universiteit van Auckland, de Auckland Youth Orchestra Concerto Competition en de Woodwind Prize op de Gisborne International Music Competition. Ze heeft een hechjte band gehad met Concert Bands en richtte in 2013 de University of Auckland Concert Band op. Tijdens een universitaire uitwisseling met Italië probeerde ze zich bij een concertgroep aan te sluiten, maar door enige taalverwarring bevond ze zich een paar weken later helaas bij een wedstrijd voor een fanfare!

Programma:

Sonata for Flute and Harpsichord in Eb major, J.S. Bach

I Allegro moderato
II Siciliana
III Allegro

Sonata for Flute and Piano in C major, Taktakishvili
I Allegro cantabile
II Aria

Sonata ‘Undine’ for Flute and Piano, Reinecke
I Allegro
III Andante tranquillo
IV Finale: Allegro molto

 

Anna Cooper, Fluit
Toon Bierman, Piano

Boeiende, verrassende concerten verzorgd door het talent van de toekomst.

Een selectie van de allerbeste Masterstudenten van het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg presenteren zich met uiteenlopende programma’s en disciplines voor het publiek en een publieksjury. Deze beslist aan het einde van het seizoen welke solist of welk ensemble de AMPA Willem Twee Talentprijs in de wacht sleept. Boeiende, verrassende concerten, van 30 tot 40 minuten lang, verzorgd door het talent van de toekomst. Vooraf, maar ook tijdens het concert kunt u genieten van een kop koffie of thee en luxe broodjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.