Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
di 26 mei t/m wo 20 feb 2019

Eva Emmen, mezzo-sopraan

Lunchconcert

open:11:45
start:12:30
locatie: concertzaal
zaal: concertzaal

Verlaten, verleiden, verliefd…

Eva zingt regelmatig als soliste in verscheidene gezelschappen met een uitgebreid repertoire. Zo zong zij regelmatig sopraansolo’s in missen van Mozart, Schubert en Kempter. Zij zong de solo’s in Bach’s Magnificat en Vivaldi’s Magnificat RV 611.
 Eva was soliste bij het Koninklijk Sint Caecilia mannenkoor Tilburg en zong daar als Elvira het beroemde Son giunta! en La Vergine degli Angeli uit Verdi’s La Forza del Destino.

In dit lunchconcert brengt zij o.a. Voi lo sapete O mamma uit Cavalleria Rusticana van Mascagni en Mon coeur s’ouvra à ta voix uit Samson et Dalila van Saint-Saëns.

Eva houdt zich graag bezig met muziektheater en opera. Zo zong zij de rol van de komische Boulotte in de operette Blauwbaard van J. Offenbach. De rol van Mme. Lidoine in Dialogues des Carmélites van F. Poulenc en zij zong de dubbelrol van Moeder en Heks in een Nederlandse versie van Humperdinck’s Hänsel und Gretel. Eva heeft ook veel liederen op haar repertoire, zij zingt o.a. Weil, Britten, Wagner, Mahler en Messiaen. Ze werkte met diverse dirigenten waaronder Arjan van Baest, Ivan Meylemans, Arjan Tien en Louis Buskens. Ze zong in het theatraal vocaal ensemble De Windh o.l.v. Frans van Hoek en bracht met hen ook een CD uit. 
Eva is een veelzijdige zangeres met een prachtige aanwezigheid op het podium. Met haar emoties en grote warme hoge-mezzo weet zij menig publiek in te pakken. Momenteel studeert zij klassieke zang bij Sinan Vural en Margriet van Reisen aan de Academy for Music and Performing arts van Fontys te Tilburg.


Boeiende, verrassende concerten verzorgd door het talent van de toekomst.

Een selectie van de allerbeste Masterstudenten van het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg presenteren zich met uiteenlopende programma’s en disciplines voor het publiek en een publieksjury. Deze beslist aan het einde van het seizoen welke solist of welk ensemble de AMPA Willem Twee Talentprijs in de wacht sleept. Boeiende, verrassende concerten, van 30 tot 40 minuten lang, verzorgd door het talent van de toekomst. Vooraf, maar ook tijdens het concert kunt u genieten van een kop koffie of thee en luxe broodjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.