Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
wo 28 nov 2018

Glenn de Roo, gitarist

Lunchconcert

open:11:45
start:12:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Glenn de Roo:
Toen ik Paco de Lucía zag spelen wist ik precies welke kant ik op wilde met mijn muziek. Ik ging flamenco studeren en door middel van mijn flamenco lessen leerde ik de klassieke gitaar kennen. Ik begon met gitaar- en theorielessen ter voorbereiding voor het conservatorium. In 2015 ontving ik het langverwachte nieuws dat ik was aangenomen op het Conservatorium te Tilburg (AMPA). Daar begon ik mijn studie met Marlon Titre (Gitarist/componist).

 

Na twee jaar gestudeerd te hebben met Marlon Titre vertrok ik naar Palma de Mallorca om te studeren met Pedro Mateo Gonzalez en Carlo Marchione. Daar maakte ik mijn internationale debut als solist en kamermuzikant in het hotel Posada Terra Santa in het hart van Palma. Na één jaar in Palma de Mallorca gestudeerd te hebben ben ik weer terug in Tilburg. Op het moment studeer ik bij Gaëlle Solal op het Fontys Conservatorium te Tilburg.  Tijdens mijn studie heb ik masterclasses gevolgd bij de meest prominente gitaristen ter wereld: Joaquin Clerch, Marco Tamayo, Elliot Fisk, Ricardo Gallén, Sabrina Vlaskalic en meer. Sinds het begin van mijn studie geef ik gitaarles in zowel muziekscholen als privé. Naast het lesgeven geef ik concerten en verzorg ik muziek voor bruiloften, festivals, tentoonstellingen etc.

Manuel Maria Ponce – Sonatina Meridional

Isaac Albeniz – Zambra Granadina

Enrique Granados – Danza Española 5

Luigi Legnani – Fantasia op.19

Nejc Kuhar - Corfu

 


Boeiende, verrassende concerten verzorgd door het talent van de toekomst.

Een selectie van de allerbeste Masterstudenten van het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg presenteren zich met uiteenlopende programma’s en disciplines voor het publiek en een publieksjury. Deze beslist aan het einde van het seizoen welke solist of welk ensemble de AMPA Willem Twee Talentprijs in de wacht sleept. Boeiende, verrassende concerten, van 30 tot 40 minuten lang, verzorgd door het talent van de toekomst. Vooraf, maar ook tijdens het concert kunt u genieten van een kop koffie of thee en luxe broodjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.