Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
wo 31 okt 2018

Duo Ebano (winnaars Storioni Concours 2017)

Lunchconcert

open:11:45
start:12:30
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Duo Ebano was in januari 2017 de grote winnaar van de Storioni Willem Twee Contest 2017. Het duo (Paolo Gorini, piano en Marco Danesi, klarinet) won tevens de Publieksprijs en de Omroep MAX Jong Talent Prijs.

Paolo Gorini en Marco Danesi ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorio Giuseppe Verdi di Milano. Ze spelen niet alleen klassiek en romantisch kamermuziekrepertoire, maar ook hedendaagse muziek, onder andere aan het Laboratory of Contemporary Music in Milaan, waar ze wereldpremières uitvoerden tijdens de internationale compositiewedstrijd. Ook waren ze te gast op diverse muziekfestivals in Italië en Nederland, onder andere tijdens Podia Klassiek in Vught, in het Papagenohuis in Laren en in de Oosterkerk in Amsterdam.


Boeiende, verrassende concerten verzorgd door het talent van de toekomst.

Een selectie van de allerbeste Masterstudenten van het Fontys AMPA Conservatorium in Tilburg presenteren zich met uiteenlopende programma’s en disciplines voor het publiek en een publieksjury. Deze beslist aan het einde van het seizoen welke solist of welk ensemble de AMPA Willem Twee Talentprijs in de wacht sleept. Boeiende, verrassende concerten, van 30 tot 40 minuten lang, verzorgd door het talent van de toekomst. Vooraf, maar ook tijdens het concert kunt u genieten van een kop koffie of thee en luxe broodjes.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.