Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 15 aug t/m do 14 nov 2019

Luigino & The Big Ass Children

Muziek op Donderdag

open:20:30
start:21:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer

‘Muziek op Donderdag’ is dé wekelijkse muziekavond van Willem Twee Toonzaal. Laat je elke donderdag verrassen met steeds een andere band en uiteenlopende muziekstijlen. Live muziek, gezellig en altijd gratis!

Luigino & The Big Ass Children
Producer/Rapper/Zanger Luigino groeit op in Utrecht waar hij op jonge leeftijd voor het eerst in contact komt met muziek in zijn lokale kerk. Hier begint hij eerst als drummer maar al snel trekt de piano zijn interesse. Het duurt niet lang voordat Luigino de kerkdiensten begeleid op toetsen.

Als een paar jaar later zijn neef (Jaym3llow) hem in aanraking brengt met muzieksoftware begint Luigino te experimenteren met sounds en beats. Hieruit ontstaat een sound die Luigino’s soulvolle kerkachtergrond combineert met de elektronische hiphop sounds die ontstonden tijdens zijn experimenten.

Op het podium wordt Luigino ondersteund door zijn vijfkoppige band The Big Ass Children. Met zijn zessen speelt het collectief eigentijdse hiphop gemengd met jazz, soul en funk. Denk aan hiphop à la Mick Jenkins gemengd met jazzy indie als Puma Blue en Jo Goes Hunting. Op dit moment werkt Luigino harder dan ooit aan nieuw materiaal dat later in 2019 zal gaan verschijnen.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.