Verhuurhuur bij ons een ruimte
wo 26 feb t/m wo 19 jun 2019

Los Del Bosques & B’Luyster

HangOpWoensdag

open:20:00
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: hangop

Woensdagavond 19 juni speelt het duo Los Del Bosque opnieuw in de HangOp. Deze Spaanse muziek bevalt klaarblijkelijk velen in Den Bosch en omgeving. Niet eerder was het zo druk op een woensdagavond in de HangOp als vorige maand toen dit duo optrad. We moesten stoelen uit de spiegelzaal bijzetten. Inloop vanaf 20.00 uur. Het optreden start rond de klok van half negen en zal een uur duren. Toegang is gratis

Los Del Bosque
Het duo Irene Koster (zang) en Harry Boekwijt (gitaar) werkt al enige tijd samen. Beiden hebben hun wortels elders, maar zijn uiteindelijk na vele omzwervingen voor anker gegaan in Den Bosch.

Sporen van jazz, pop tot klassiek zijn hoorbaar in de uitvoering van het Spaanstalige repertoire. Stukken uit alle hoeken van de wereld en uit verschillende periodes worden gebracht met een eigen verhaal, op eigen wijze. Van Lorca, Luz Casal tot Agustín Lara en van Spaanse flamenco tot Argentijnse milonga.

B’Luyster: Opgewekt op weg naar het einde…..

B’Luyster is een gezelschap bestaande uit drie heren, Jos Theuws (zang en gitaar), Ben Elsendoorn (bas) en Frank van der Heijden (percussie) die het leven in al zijn ellende bezingen, wetend dat er aan het einde toch weer licht gloort….

Zij hebben hun sporen verdiend, of in elk geval achter gelaten, van Bergeijk, via Londen tot Shanghai.

Kleine problemen, soms iets grotere, zijn thema’s die worden vertolkt in eigen werk geschreven in het Bergeijks dialect. Of juist goed geleend van Neerlands “betere” troubadours, zoals Gerard van Maasakkers, Alex Roeka en de Mannen van Naam. Maar altijd in de overtuiging dat er een weg uit de droefenis gevonden kan worden en het uiteindelijk allemaal zo’n vaart niet zal lopen.

Bezoekers kunnen na afloop dus opgewekt en gerustgesteld naar huis, desgewenst voorzien van het nummer van een hulplijn…

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.