Verhuurhuur bij ons een ruimte
zo 29 nov 2015

Lonely The Brave + Black Peaks

open:20:00
start:20:30
klinkt als: Eddie Vedder die zingt bij Biffy Clyro of Deftones

Dit jaar speelde Lonely The Brave op Pinkpop Festival, om vervolgens hun tweede tour in Nederland aan te kondigen, ook deze keer spelen ze weer bij W2 Poppodium natuurlijk.

LONELY THE BRAVE

www.lonelythebrave.com
Lonely The Brave introduceert zichzelf binnen de muziekindustrie op epische wijze. Weinig bands maken direct zoveel indruk. Logisch, zeker wanneer een bescheiden frontman als David Jakes met zo’n machtig stemgeluid wordt omgeven door massieve gitaarpartijen die perfect aansluiten. Zijn melancholische/depressieve teksten kruipen onder je huid en laten je niet meer los. Maar kun je ze voor de tweede keer ervaren in de intieme en sfeervolle ambiance van W2 Poppodium!

De mannen van Lonely The Brave uit Cambridge hebben al veel dingen van hun wensenlijstje af mogen strepen waar de meeste bands alleen maar van kunnen dromen. Zo toerden ze met o.a. Deftones en Black Rebel Motorcycle Club en speelden ze al op grote Engelse festivals als het Download Festival en Reading & Leeds. De Britse pers is meer dan lyrisch: van Rock Sound, Kerrang, Huffington Post, NME en The Telegraph tot het toonaangevende BBC1 Radio die 'Backroads' uitriep tot Zane Lowe's 'Hottest Record In The World'.

Black Peaks

www.blackpeaks.com
Joe Gosney vormt samen met drummer Liam Kearley en bassist Andrew Gosden de kern van Black Peaks (voorheen bekend onder de naam Shrine). De band die aanvankelijk instrumentaal begint, laat een breed muzikaal spectrum horen dat tussen bands als Mastodon en Oceansize in ligt. Maar wanneer ze horen dat vocalist Will Gardner zijn vorige band verlaat, wordt al snel voorgesteld snel een jamsessie in te plannen. De rest is geschiedenis. Daarna toert de band met bands zoals Pelican en staat er nu een mooie tour met Lonely the Brave op de planning.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.