Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
za 19 sep t/m do 30 apr 2020

Lisetteh

open:09:00
start:09:00
locatie: kunstruimte
zaal: etaloge + ikwillem

GLASHELDER, makers van Willem Twee presenteren hun werk achter glas.

Willem Twee wil haar makers/huisgenoten graag onder de aandacht brengen. Kunstenaars, vormgevers, architecten en ontwerpers presenteren gedurende een maand hun werk achter glas in Willem Twee en in de kast op de kamer van de wethouder onder de naam ‘Glashelder’.

De exposanten zijn allemaal professionals en verbonden aan Willem Twee. Ze werken in hun atelier of werkplaats en exposeren regelmatig.

Lisetteh
01 t/m 30 april 2020

Lisetteh kijkt kritisch naar de wereld om haar heen. Dit is het uitgangspunt in bijna al haar werken. Een verontwaardiging, vooral naar mensen. Naar de manier waarop ze zich gedragen, zich voelen, situaties waarin ze zijn beland of die ze creëren en hoe de wereld veranderd door hun toedoen. Dit vertaalt ze in donkere werken, met komische elementen.

Zoals de kleurrijke werken een zwarte ondertoon hebben. Niets is zoals het in eerste instantie lijkt. Lisetteh laat een absurde realiteit zien.
Zij gebruikt hiervoor wisselende technieken en materialen. (grafische technieken, collages, tekeningen, installaties, assemblages of een combinatie van deze vormen.) Het is een doorlopend proces, waarin het ene werk het andere opvolgt. Er is geen eindproduct, maar altijd weer een nieuw begin.

Willem Twee ateliers
Boschveldweg 471f
‘s-Hertogenbosch
voorseth@gmail.com
lisetteh.com

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.