Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
zo 20 jun t/m do 17 sep 2020

Lisa Jacobs 1

open:18:15
start:19:00
locatie: toonzaal
zaal: foyer + toonzaal

De Nederlands violiste Lisa Jacobs is een van de toonaangevende musici van haar generatie en wordt geroemd om haar gepassioneerde, meeslepende en virtuoze spel, verrassende programma’s en podium presentatie in combinatie met haar frisse uitstraling.

Op 17-jarige leeftijd maakte Lisa haar succesvolle debuut met het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly en speelde sindsdien meerdere malen in alle grote concertzalen van Nederland en verder over de hele wereld, zowel in kamermuziekverband, op festivals, en als soliste met vele orkesten en gerenommeerde dirigenten, waarbij zij steevast door zowel het publiek als de pers met open armen wordt ontvangen.
Zij soleerde onder andere bij het Koninklijk Concertgebouworkest, Brussels Philharmonic, Amsterdam Sinfonietta, Bremer Philharmoniker en werkte samen met gerespecteerde dirigenten als Neeme Järvi, Riccardo Chailly, Otto Tausk, Dirk Brossé, Jurjen Hempel en Carlos Miguel Prieto. Lisa bespeelt momenteel een Rugieri uit 1683, die haar particulier ter beschikking is gesteld. Vandaag speelt Lisa o.a. werken van Ysaÿe, Bacyh en Beriot. Van eigen hand is Melancholia.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.