Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
za 17 apr t/m wo 11 dec 2019

Liam Ó Maonlaí en Peter O’Toole (Hothouse Flowers)

open:19:30
start:20:15
locatie: toonzaal
zaal: foyer + toonzaal

Liam Ó Maonlaí is zanger, tekstschrijver, schilder, danser maar vooral een zeer veelzijdige Ierse muzikant. Hij weet zijn “native” klanken, geïnspireerd door Ierse folk en gospel te verweven met hedendaagse soul- en rockklanken. Volgens Bono van U2 is hij ’s werelds beste blanke soul zanger. Peter O’Toole maakt al sinds zijn veertiende samen met Liam muziek en verzorgt een subliem gitaar- en mandoline spel.

 


Met hun band Hothouse Flowers behaalden beide heren wereldsuccessen en zijn ze nog steeds actief. Daarnaast hebben ze diverse muzikale (solo)projecten. Het duo-optreden bevalt ze echter zo goed dat ze wederom samen voor een tour Nederland aandoen.
Het belooft een pure en passievolle avond te worden. En geen concert is gelijk bij deze mannen, dus laat je verrassen door deze bijzondere muzikale Ieren.

Website


Support: Dennis Wels
Na jarenlang door het hele land te hebben gespeeld met een Engels repertoire is singer/songwriter Dennis Wels teruggekeerd naar zijn roots. De stijl is onveranderd maar het Engels heeft plaatsgemaakt voor prachtige Nederlandstalige liedjes. De teksten zijn poëtisch, volwassen en nestellen zich in de ziel. Een vergelijking als 'de Nederlandse Damien Rice' is dan ook snel gemaakt. 

Naast solo , timmert Dennis hard aan de weg met zijn band Nachteind die onlangs haar (goed ontvangen) debuut EP uitgebracht. Deze avond zal Dennis die EP dan ook volledig spelen gewapend met slechts een akoestische gitaar een heel veel bezieling.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.