kassa
Concertzaal
zo 12 mrt 2017

Kurt Efting

Concertzaal (v/h Toonzaal) Liefde was dichtbij (CD-presentatie)

open:15:00
start:16:00
locatie: Concertzaal (v/h Toonzaal)
zaal: Foyer

Vanuit het huis aan de Nieuwe Parklaan waar zijn ouders begin 70er jaren neerstreken kon je de zee en het Kuhrhaus nog ongerept zien liggen. En toen Singer-Songwriter Kurt Efting zijn allereerste noten op de gitaar speelde, dansten de zeemeeuwen om zijn zolderraam. In de verte het silhouet van de vuurtoren van Scheveningen die als de avond viel zijn kamer vulde met felle lichtbundels. De jonge Kurt waande zich een ster in dat stralende licht.

Geraakt in het Circustheater

Zijn ouders namen hem als 13-jarige mee naar Paul van Vliet in het nabijgelegen Circustheater. Diep geraakt door de show en de liedjes wist Kurt vanaf dat moment wat hij wilde: liedjes maken. Een mijlpaal in zijn jonge leven was dan ook het debuut dat hij jaren later mocht maken in een uitverkocht theater PePijn.

Studioalbum in 2017

De release van een studioalbum in 2017 is een nieuw hoogtepunt voor de Nederlandstalige Singer-Songwriter/gitarist. De 10 luisterliedjes op het door BJ Baartmans geproduceerde album zijn een hommage aan de folkpop Singer-Songwriters uit de jaren 60/70. Een toegankelijk en heel persoonlijk album vol van verlangen. Maar ook van: de balans opmaken, loslaten en gaan. De cd presentatie m.m.v. BJ Baartmans is in Muziekcentrum de Toonzaal in 's-Hertogenbosch.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.