Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee toonzaal
zo 17 mei

Kurt Efting

Het beloofde Land - Album presentatie

open:15:30
start:16:00
locatie: toonzaal
zaal: toonzaal
Verplaatst

Beste bezoeker,

Zoals je begrijpt hebben de maatregelen van de overheid m.b.t. het coronavirus ook grote gevolgen voor de programmering van Willem Twee muziek en beeldende kunst. Tot 1 juni zijn we gedwongen om alle events te annuleren. We zoeken uiteraard naar mogelijkheden om dit event op een later tijdstip alsnog door te laten gaan. Dat overzicht is op dit moment zeker nog niet volledig, zodat we je nog geen uitsluitsel kunnen geven over de terugbetaling van de tickets.
We hopen op je geduld te mogen rekenen en houden je zo goed mogelijk op de hoogte.


Singer-songwriter Kurt Efting scoorde al eens een hit op Spotify met ‘Bloemen na de eindstreep’ van het verzamelalbum ‘De Beste Singer-Songwriters in’t Nederlands’ (MARISTA). Zijn vorige album ‘Liefde was dichtbij’ dat hij presenteerde in de Toonzaal ontving lovende recensies.

 

Eind 2018 maakte Kurt een reis van 3 maanden dwars door Amerika. Hij dook er in het verleden van zijn overgrootvader die in 1905 huis en haard verliet om in de VS een nieuw bestaan op te bouwen. Dit inspireerde Kurt tot nieuwe Nederlandstalige folk-popsongs die de spil vormen van ‘Het beloofde Land’. Een album dat hij opnam in Boxmeer met BJ Baartmans, Harry Hendriks en andere topmuzikanten. Stijl: intieme luisterpop met een vleugje Americana, perfect voor de luie zondagmiddag.

https://nl-nl.facebook.com/singersongwriterkurtefting/
https://open.spotify.com/artist/7Jqlw9sRMhaeaGp5EozrtE
www.singersongwriterkurtefting.nl

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.