kassa
ma 27 apr 2015

Koningsdag – W2 Podium – Pensmarkt

open:12:00
start:12:00
genre:Festival

Komende Koningsdag zal in samenwerking met de Bossche Horeca op de Markt (Jeronimus & P79) één van de twee podia op de Pensmarkt te ‘s-Hertogenbosch worden gehost door W2 Poppodium.

PODIUM P79 & W2 POPPODIUM

Locatie: Pensmarkt

12.00 | Kunstbende
14.45 | The Silverfaces
17.00 | Elephants From Neptune
19.30 | White Cowbell Oklahoma

PODIUM JERONIMUS

Locatie: Pensmarkt

13.30 | Vandeven & Vanbommel
15.20 | Woodstock Tribute
18.00 | Cover Up
20.30 | Say Keys

W2 Podium

 

White Cowbell Oklahoma

www.whitecowbell.com
Zowel muzikaal als visueel pakken de mannen van White Cowbell Oklahoma het steeds grootster aan. Van vuur en kettingzagen tot aan watermeloenen, wc papier, welgevormde dames en allerlei elektronische gereedschappen, alles komt langs. De show is doordrenkt met jaren '70 invloeden zowel op het muzikale als op het visuele vlak, waarbij je moet denken aan KISS, Alice Cooper, ZZ Top en Deep Purple.

Elephants From Neptune

Wie wist dat Neptunes in Estland lag? Er zijn wel meer verrassingen als het dit viertal dikhuiden betreft. Ze denken muzikaal zo ver out of the box dat ze die doos compleet vergeten zijn. Hun ongetitelde debuutalbum verscheen in 2012 en is een 'unieke mix van uit de bocht vliegende grooves, riffs met ballen en pop die hun in eigen land een van de populairste bands maakte. Ze openden voor Kaiser Chiefs en Red Hot Chili Peppers, speelden op de grootste festivals van de Baltische staten en Finland en tekenden bij het Finse Fullsteam.

Silverfaces

De beloftevolle jonge band, The Silverfaces, uit Amsterdam/Utrecht speelt zeer aanstekelijke sixties bluesrock met een vleugje psychedelica. Met invloeden van artiesten als Led Zeppelin, Jimi Hendrix en The Doors, The Raconteurs en Jack White laten ze een aanstekelijke eigenzinnige sound horen. Ze bestaan pas kort, maar hebben al wel de Amsterdamse Popprijs in de zak en rocken alsof ze al jaren bij elkaar zijn.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.